+36209337443 info@elmenyseta.hu

A színfalak mögött … Élményséta a kulisszák világában

Ha Téged is érdekel, mi van a színfalak mögött és mindig is szerettél volna olyan helyekre bejutni, ahova nem sokan, akkor itt a lehetőség a felfedezésre!

Élménysétánk keretében Szeged két ikonikus helyszínét – a Belvárosi Mozit és a Szegedi Nemzeti Színházat – járjuk be, de nem akárhogyan!
Idén 100 éves mozink legtitkosabb helyeit – a géptermet és az alagsor még át nem adott részeit – tekintjük meg, míg a Szegedi Nemzeti Színházban egy igazi kulisszabejárós körsétában lesz részünk.
Beülnél a díszpáholyba, ahol egykor többek között Ferenc József császár vagy éppen Göncz Árpád köztársasági elnök ült? Kíváncsi vagy, milyen a színfalak mögött sétálni vagy éppen bekukkantani a színészek öltözőjébe? Élménysétánk során mindezeket látni fogjuk, sok-sok izgalmas bennfentes történettel fűszerezve, sőt, ha szerencsénk lesz, akkor még a világot jelentő deszkákra, a színpadra is felmehetünk majd.

Mindezen csodákra pedig egy különleges helyen, a Gong Station bisztrójában hangolódunk, ahol egy igazi tavaszi, gyümölcsös édességbombával szeretnénk megalapozni az (íz)élmények sorát: a Jónás gyümölcsborok régiónk különleges minőségi édes borai, melyek többféle ízben elérhetőek és most megkóstolhatod valamelyik fajtáját – meggy, kajszi, ribizli és eperborok várnak majd. Persze, ha nem szereted az édes bort, akkor kóstolhatsz díjnyertes pálinkát vagy alkoholmentes italt/kávét is választhatsz. A prémium italok mellé egy isteni tiramisu desszert fogja feltenni a pontot az i-re.
Nyugalom, az elfogyasztott kalóriákat utána lesétáljuk! 😉

Lesz egy rövid belvárosi séta érdekességekkel, történetekkel fűszerezve, majd ezt követően elmerülünk a kulisszák világában és tényleg megtudhatjuk, hogy mi van a színfalak mögött…

Aktuális, foglalható időpont: 2020. március 21. (szombat) 13.30-16.30

 • Időtartam: kb. 3 óra
 • A séta jellege: városnéző tematikus séta épületbejárással és gasztro elemekkel fűszerezve
 • Nehézségi fok: könnyű – kb. 1,5 km / 2500 lépés
 • Közlekedés: gyalogosan
 • Ajánlott öltözék: kényelmes ruházat
 • Létszám: min. 5 fő, max. 20 fő
 • Részvételi díj: 4.900,-Ft/fő

Részvételi díj tartalmazza:

 • 1 dl Jónás gyümölcsbor vagy 1 tétel a díjnyertes szegedi Gong pálinkakiválóságokból (vagy aki nem akar alkoholt inni, annak egy alkoholmentes ital/ kávé)
 • 1 Gong tiramisu desszert
 • minden további fogyasztásból 10% kedvezmény Szeged első pálinkabisztrójában
 • Rövid, maximum fél órás belvárosi séta idegenvezetővel
 • Kb. 1-1,5 órás kulisszabejárás a Szegedi Nemzeti Színházban belső vezetéssel
 • Belvárosi Mozi titkos helyeinek bejárása

Min. létszám: 5 fő, maximum 20 fő.

Korhatár: min. 10 év max. 155 év 😉

Jelentkezési határidő: 2020. március 18. (szerda) 22.00

Minden programunknál a célunk az, hogy valamilyen új élményben legyen részed. Sétáink során szeretnénk megismertetni Szeged érdekes részeit, különleges sztorijait, hogy még azok számára is legyen benne újdonság, akik sok-sok éve itt élnek.
Hiszünk benne, hogy a jó történetek és a jó programok együtt adják az igazi élményt!
Ezért vállaljuk, hogy ha bármelyik élménysétáról úgy távoznál, hogy úgy érzed, semmi újat nem hallottál és/vagy semmi élményben nem volt részed, akkor visszaadjuk ott helyben a teljes részvételi díjat Neked.

JELENTKEZÉS AZ ÉLMÉNYSÉTÁRA: