fbpx
+36209337443 info@elmenyseta.hu

Esti mediterrán élményséta

Esti zsongás és koktélozás Szeged belvárosában

Itt a nyár és végre megmutatkozik Szeged igazi mediterrán hangulata, de nem csak napközben…este indul be az igazi nyüzsgés, ezért mi is egy új esti programmal készültünk a a mediterrán zsongás jegyében.

Programunkat egy kis bemelegítő “welcome” itallal indítjuk Szeged első pálinkabisztrójában. Majd elindulunk felfedezni Szeged kora esti hangulatát. A fények lassan kigyúlnak és kezdetét veszi az esti zsongás. Laza interaktív sétánk során felfedezzük Szeged különleges mediterrán arcát, titkairól érdekes történeteken kersztül rántjuk le a leplet.

Élménysétánk egyik csúcspontja Szeged szakrális terének, a Dóm térnek a felfedezése lesz. Bár a világhírű szabadtéri előadások a sokott formában idén nem lesznek megtartva, mi azért egy kicsit odaképzeljük magunkat a világot jelentő deszkákra és izgalmas részleteken keresztül ismerjük meg jobban a “csillagtetős színháznak” helyet adó a Dóm teret.

Végül sétánk levezetése és az este beindítása következik egy fantasztikus koktéllal, ami a kétszeres nemzetgyőztes, többszörös díjnyertes Gong Pálinkaház pálinkáján alapul friss, hűsítő gyümölcsökkel, a tökéletes ízélményért.

Ha nem vagy pálinkás, akkor ajánljuk figyelmedbe a Gong másik specialitását, a gint, amely nemrég világbajnoki címet is nyert, akár ezt is megkóstolhatod egy finom koktélban (gin-tonic).

Aki nem szeretne alkoholos italt inni, annak isteni gyümölcsös limonádékból lesz lehetősége választani egy kedvérevalót.

Aktuális, foglalható időpont:

2020. augusztus 28. (péntek) 19.00 – 21.00

 • Időtartam: kb. 2 óra
 • A séta jellege: interaktív felfedező túra, gasztro elemekkel fűszerezve
 • Közlekedés: gyalogosan
 • Nehézségi fok: könnyű – kb. 2 km / 4500 lépés
 • Ajánlott öltözék: kényelmes ruházat
 • Létszám: min. 4 fő, max. 15 fő
 • Részvételi díj: 3.900,-Ft/fő

Részvételi díj tartalmazza:

 • 1 welcome ital – 2 cl pálinka/üdítő
 • 1 Station pálinkafröccs (bodzás/meggyes/körtés) vagy 1 gin-fizz koktél vagy 1 alkoholmentes limonádé
 • kb. 1 órás gyalogos városnézés idegenvezetővel
 • “audio guide” készülék biztosítása a jól hallható információkért (saját fülhallgató használata kötelező)

Jelentkezési határidő: 24 órával a program kezdése előtt

Minden programunknál a célunk az, hogy valamilyen új élményben legyen részed. Sétáink során szeretnénk megismertetni Szeged érdekes részeit, különleges sztorijait, hogy még azok számára is legyen benne újdonság, akik sok-sok éve itt élnek.
Hiszünk benne, hogy a jó történetek és a jó programok együtt adják az igazi élményt!
Ezért vállaljuk, hogy ha bármelyik élménysétáról úgy távoznál, hogy úgy érzed, semmi újat nem hallottál és/vagy semmi élményben nem volt részed, akkor visszaadjuk ott helyben a teljes részvételi díjat Neked.

JELENTKEZÉS AZ ÉLMÉNYSÉTÁRA:

 

Az eseményre való regisztrációnak vége.