fbpx
+36209337443 info@elmenyseta.hu

Hajós élményséta

Ismerd meg a nyár sztárprogramját, az egyik legkomplexebb és legizgalmasabb élménysétánkat, ahol a város különleges megismerése a Tiszán és az ízeken keresztül történik!

Legyél akár most először Szegeden, akár helybéli, ez a program mindenkinek nagyon sokat tud adni. A hajózás a szegediek számára sem mindennapos élmény és a vízen lehet igazán érezni azt a rendkívül erős köteléket, ami a Tiszát Szegedhez köti.

Hajós élménysétánk során nemcsak a mesés tiszai táj adta élményt élheted át, hanem akár Te magad irányíthatod az eseményeket, hiszen hajóinkat jogosítvány nélkül vezetheted!

El tudod képzelni, hogy épp meglovagolod a Tisza hullámait, átsuhanva a hidak alatt miközben a csodás panorámában gyönyörködsz?

És ez még nem minden!
Kb. 4 órás programunkat Szeged belvárosának interaktív felfedezésével kezdjük, sok érdekes történettel és rejtett különlegességgel ismerkedünk meg profi idegenvezető segítségével. Közben útba ejtünk egy hangulatos cukrászdát, ahol egy picit megpihenünk és lesz lehetőség kávézni/sütizni/fagyizni.

Majd hajóra szállunk és élvezzük a víz ringatását, a természet és a város közelségét. Szabadság, harmónia, béke, nyugalom – ezeket mind megtapasztalhatjuk miközben a Boszorkány-szigettől a Maros torkolatig hajózunk.

Végül a legmenőbb módon, hajóval érkezünk Szeged egyik legjobb halászcsárdájához és lesz lehetőség megkóstolni többek között a legfinomabb “szögedi” halászlevet egy igazán autentikus környezetben. 

Ha esetleg nem szereted a halászlevet vagy ha inkább mást választanál, akkor arra is van mód, ebben az esetben levonjuk a halászlé árát, csak írd be a megjegyzés rovatba ezt foglaláskor!

 

 

Aktuális, foglalható időpont: 

2020. október 11. (vasárnap) 10:00 – 14:00

2020. október 23. (péntek) 10:00 – 14:00 – EXTRA IDŐPONT!

2020. október 24. (szombat) 10:00 – 14:00 – BETELT!

 

  • Időtartam: 4 óra
  • A séta jellege: interaktív felfedező túra, hajózással és helyi gasztronómiával fűszerezve.
  • Közlekedés: gyalogosan, hajóval és kisbusszal.
  • Nehézségi fok: közepesen könnyű – kb. 5.000 lépés = kb. 2,5 km.
  • Ajánlott öltözék: sportos, kényelmes ruházat.
  • Létszám: 6 fő, maximum 10 fő (kisebb vagy nagyobb létszám a hajókapacitástól függően esetenként lehetséges, minden esetben egyéni egyeztetést igényel).
  • Részvételi díj: 9.900,-Ft/fő
  • Gyermekkedvezmény: 50% (12 éves korig)

A részvételi díj tartalmazza:
– kb. 1,5 órás gyalogos interaktív városi séta idegenvezetővel, 
– kb. 1 órás hajózás,
– 1 kis adag szegedi vegyes halászlé egy autentikus Tisza parti halászcsárdában nádtetős, panorámakilátással (további fogyasztás egyénileg)

Ha nem szeretnél halászlevet enni, akkor az alternatívákkal kapcsolatban keress minket!
Jelentkezési határidő: 48 órával a programkezdés előtt

100% ÉLMÉNYGARANCIA

Minden programunknál a célunk az, hogy valamilyen új élményben legyen részed. Sétáink során szeretnénk megismertetni Szeged érdekes részeit, különleges sztorijait, hogy még azok számára is legyen benne újdonság, akik sok-sok éve itt élnek. Hiszünk benne, hogy a jó történetek és a jó programok együtt adják az igazi élményt! Ezért vállaljuk, hogy ha bármelyik élménysétáról úgy távoznál, hogy úgy érzed, semmi újat nem hallottál és/vagy semmi élményben nem volt részed, akkor visszaadjuk ott helyben a teljes részvételi díjat Neked.

JELENTKEZÉS AZ ÉLMÉNYSÉTÁRA:

 Az október 24-ei időpont betelt, csak várólistára lehet jelentkezni. Kérjük előzetes egyeztetés nélkül arra az időpontra ne utalj! Köszönjük a megértést!

Számlázási cím

Kérlek válaszd ki, mely élménysétára szeretnél jelentkezni:

Esemény kezdete: 2020.10.23. – 10:00 Ár: 9 900 Ft

Esemény kezdete: 2020.10.24. – 10:00 Ár: 9 900 Ft

Teljes ár: 0 Ft

Fizetési mód: