fbpx
+36209337443 info@elmenyseta.hu

Ízek és illatok nyomában

„Kikapcs program” világbajnok pálinkaüzem-bejárással, titkos kulisszáinak megismerésével.

Egy délután a nyugalom és a kikapcsolódás jegyében, kulissza bejárással, finomságokkal, érdekességekkel és egy kis ajándékkal fűszerezve.

Ez a nap a természet közeliségről fog szólni. Lesz az elején egy kis ráhangoló program, majd fantasztikus környezetben látnak minket vendégül. Ráadásul egy emléket is készíthetsz magadnak, profi virágkötő lesz segítségünkre egy gyönyörű asztali virágdísz elkészítésében.

Programunk csúcspontja a kétszeres nemzetgyőztes, Európa- és Világbajnok pálina- és gin tételeket készítő Gong Pálinkaház deszki üzemének bejárása lesz, természetesen pálinka- és ételkóstolóval egybekötve. Megtudhatjuk tehát hogy mi a siker titka, mitől lehet egy pálinka világbajnok. Egy ilyen sikertörténet megismerése sokat segíthet abban, hogy megtudjuk, hogyan válhatunk saját életünkben sikeressé, mit nevezhetünk sikernek egyáltalán és hogyan érdemes azt kezelni.

A pálinkaház és a körülötte lévő hatalmas terület maga a nyugalom szigete. Egy 9 hektáros erdő és horgásztó szomszédságában, tele gyümölcsfákkal, zöld területtel igazán természetközeli élményt ad. A pontot az i-re a kóstoló és bemutató fogja tenni, amikor is 5 díjnyertes pálinkát szolgálnak fel nekünk, hozzá pedig kis helyi finomságokat is csipegethetünk majd.

Az ízélmény mellett lesz egy kis illatos-virágos-kézműveskedős program is. Egy nagyon könnyen és gyorsan összeállítható asztali virágdíszt lehet majd készíteni egy profi virágkötő segítségével. Ezt készíthetjük otthonra vagy akár valakinek ajándékba is. Egy olyan egyszerű technikát tanulunk, amellyel a későbbiekben is bármikor magunk készíthetjük el otthonunk virágos díszeit.

Aktuális, foglalható időpont:

2020. augusztus 29. 16.00 – 20.30 – BETELT!

Minden programunknál a célunk az, hogy valamilyen új élményben legyen részed. Sétáink során szeretnénk megismertetni Szeged érdekes részeit, különleges sztorijait, hogy még azok számára is legyen benne újdonság, akik sok-sok éve itt élnek.
Hiszünk benne, hogy a jó történetek és a jó programok együtt adják az igazi élményt!
Ezért vállaljuk, hogy ha bármelyik élménysétáról úgy távoznál, hogy úgy érzed, semmi újat nem hallottál és/vagy semmi élményben nem volt részed, akkor visszaadjuk ott helyben a teljes részvételi díjat Neked.

 •  Időtartam: kb. 3,5 óra
 • A séta jellege: “kikapcs” természetközeli porgam gasztro-, és kézműves elemekkel fűszerezve
 • Nehézségi fok: könnyű – kb. 1,5 km / 2500 lépés
 • Közlekedés: gyalogosan, kisbusszal/autóval
 • Ajánlott öltözék: kényelmes és sportos ruházat
 • Létszám: min. 10 fő, max. 15 fő
 • Részvételi díj: 12.900,-Ft/fő 

Részvételi díj tartalmazza:

 • bő fél órás ráhangoló program érdekességekkel, interaktív vezetéssel az újszegedi Ligetben (itt lesz a találkozó)
 • szállítást Deszkre és vissza (Torontál térről és vissza)
 • pálinkaüzem bejárását
 • 5-féle díjnyertes pálinka kóstolóját + szakmai bemutatót
 • helyi hidegtálas ételkülönlegességet
 • asztali virágdísz készítéséhez szükséges szakmai segítséget + eszközöket

Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 25. (kedd) 20.00

JELENTKEZÉS AZ ÉLMÉNYSÉTÁRA:

A programra már nem tudunk helyet adni, csak várólistára lehet feliratkozni! Kérlek egyeztetés nélkül ne utald el a részvételi díjat! Köszönjük a megértést!

Az eseményre való regisztrációnak vége.