+36209337443 info@elmenyseta.hu

Hajós élményséta – városnézéssel, halászlével

Hajós élménysétánk során kihasználjuk Szeged hőn szeretett folyója, a Tisza adta lehetőségeket, hogy vendégeink megismerjék a várost egy másik, különleges perspektívából! Ráadásul hajóinkat jogosítvány nélkül, akár Te magad vezetheted!

El tudod képzelni, hogy épp meglovagolod a Tisza hullámait, átsuhanva a hidak alatt miközben a csodás panorámában gyönyörködsz? Hatalmas élmény, úgyhogy gyere és próbáld ki velünk!

4-5 órás programunkat Szeged belvárosának gyalogos felfedezésével kezdjük, rengeteg érdekességgel és szépséggel ismerkedünk meg. Majd hajóra szállunk és élvezzük a víz ringatását, a természet és a város közelségét. Végül kiszállunk Szeged egyik legjobb halászcsárdájánál és megkóstoljuk a legfinomabb “szögedi” halászlevet!

†


Aktuális, foglalható időpont:

  • Időtartam: kb. 4 óra
  • A séta jellege: interaktív felfedező túra, hajózással és helyi gasztronómiával fűszerezve.
  • Közlekedés: gyalogosan, hajóval és kisbusszal.
  • Nehézségi fok: közepesen könnyű – kb. 5.000 lépés = kb. 2,5 km.
  • Ajánlott öltözék: sportos, kényelmes ruházat.
  • Létszám: min. 6 fő, maximum 10 fő (kisebb vagy nagyobb létszám a hajókapacitástól függően esetenként lehetséges, minden esetben egyéni egyeztetést igényel).
  • Részvétel díj: 9.900,-Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:
– 1,5-2 órás gyalogos városnézés idegenvezetővel,
– “Élményséta” kupon a REÖK Kézműves cukrászdában
– kb. 1 órás hajózás,
– 1 kis adag szegedi vegyes halászlé.

100% ÉLMÉNYGARANCIA

Minden programunknál a célunk az, hogy valamilyen új élményben legyen részed. Sétáink során szeretnénk megismertetni Szeged érdekes részeit, különleges sztorijait, hogy még azok számára is legyen benne újdonság, akik sok-sok éve itt élnek.
Hiszünk benne, hogy a jó történetek és a jó programok együtt adják az igazi élményt!
Ezért vállaljuk, hogy ha bármelyik élménysétáról úgy távoznál, hogy úgy érzed, semmi újat nem hallottál és/vagy semmi élményben nem volt részed, akkor visszaadjuk ott helyben a teljes részvételi díjat Neked.

JELENTKEZÉS AZ ÉLMÉNYSÉTÁRA: