+36209337443 info@elmenyseta.hu

Prémium ízélményséta

Gyümölcsös illatok, különleges ízek, igazi étel-ital kompozícióval készülünk március utolsó hétvégéjére. A sonkakülönlegességgel tálalt díjnyertes pálinkákkal páratlan ízélmény vár ránk, mindezt megfűszerezzük egy-két szegedi érdekességgel, jó történettel!

A pálinkáról sokaknak nem a selymes, lágy ital jut eszébe de mi most szeretnénk bebizonyítani, hogy ezen hungarikum magyar termékek között is akadnak lenyűgöző és könnyen csúszó tételek. Ehhez segítségül hívjuk a szegedi Gong Pálinkaházat, mely nemzetgyőztes, több hazai és nemzetközi versenyt nyert TOP Pálinkakiválóságokkal rendelkezik és a délután folyamán számos bajnok tételével is közelebbről megismerkedünk.

Bemelegítésképpen megízleljük a Kárpát-medencei Pálinka és Párlatverseny érmes tételét (golden alma), majd a pálinkák Európa Bajnokságának számító Quintessence 2019 érmes tételével folytatjuk (cserszegi fűszeres), illetve ugyanezen nemzetközi megmérettetés egy másik díjazott tételét is megkóstoljuk (vilmoskörte). Mindezt pedig egy szakmai bemutató fogja kísérni, szakszerű pálinkabemutatással illetve néhány fontos tippel a pálinkafogyasztással kapcsolatban.

Ráadásul lesz egy bónusz kör is, meglepetés pálinkával. 😉

A díjnyertes italok méltó párja pedig helyszínünk specialitása – hangolódván a húsvéti menüre – egy különleges sonkatál lesz, melyben igazi serrano és szlovéniai krk sonka és fehér pecsenye is bemutatkozik, zöldségekkel tálalva.

Szeretnénk kedvezni azoknak is, akik vagy vallási okból vagy azért, mert vegetáriánusok, nem esznek húst – nekik egy fantasztikus sajttállal készülünk. Van mód arra is, hogy a sonka- és sajttálat vegyesen kérjék.

Aktuális foglalható időpont: 2020. április 9. (csütörtök) 18.00 – 20.30

 • Időtartam: kb. 2,5 óra
 • A séta jellege: városnéző tematikus séta gasztro elemekkel fűszerezve
 • Nehézségi fok: könnyű – kb. 1,5 km / 2500 lépés
 • Közlekedés: gyalogosan
 • Ajánlott öltözék: kényelmes ruházat
 • Létszám: min. 5 fő, max. 20 fő
 • Részvételi díj: 5.900,-Ft/fő

Részvételi díj tartalmazza:

 • kb. 1 óra felfedező séta idegenvezetővel
 • 3+1- féle díjnyertes pálinkakiválóságból kóstoló és bemutató
 • 1 adag ételkülönlegesség
 • minden további pálinkafogyasztásból 10% kedvezmény

Jelentkezési határidő: 2020. április 6. (hétfő) 22.00

100% ÉLMÉNYGARANCIA

Minden programunknál a célunk az, hogy valamilyen új élményben legyen részed. Sétáink során szeretnénk megismertetni Szeged érdekes részeit, különleges sztorijait, hogy még azok számára is legyen benne újdonság, akik sok-sok éve itt élnek.
Hiszünk benne, hogy a jó történetek és a jó programok együtt adják az igazi élményt!
Ezért vállaljuk, hogy ha bármelyik élménysétáról úgy távoznál, hogy úgy érzed, semmi újat nem hallottál és/vagy semmi élményben nem volt részed, akkor visszaadjuk ott helyben a teljes részvételi díjat Neked.

JELENTKEZÉS AZ ÉLMÉNYSÉTÁRA