fbpx
+36209337443 info@elmenyseta.hu

Prémium ízélményséta

Gyümölcsös illatok, különleges ízek, igazi étel-ital kompozícióval készülünk ebben az élménysétában. A sonkakülönlegességgel tálalt díjnyertes pálinkákkal páratlan ízélmény vár ránk, mindezt megfűszerezzük egy-két szegedi érdekességgel, jó történettel!

A pálinkáról sokaknak nem a selymes, lágy ital jut eszébe de mi most szeretnénk bebizonyítani, hogy ezen hungarikum magyar termékek között is akadnak lenyűgöző és könnyen csúszó tételek. Ehhez segítségül hívjuk a szegedi Gong Pálinkaházat, mely nemzetgyőztes, több hazai és nemzetközi versenyt nyert TOP Pálinkakiválóságokkal rendelkezik és a délután folyamán számos bajnok tételével is közelebbről megismerkedünk.

Magyar Pálinkakiválóság Programban TOP Pálinkakiválóság címet kapott körte pálinkát, majd a pálinkák Európa Bajnokságának számító Quintessence 2019 aranyérmes és egyben közönség díjas tételével folytatjuk – fuji alma -, illetve egy ezüst érmes tételt –  muskotály szőlő  – is megkóstolunk.  Mindezt pedig egy szakmai bemutató fogja kísérni, szakszerű pálinkabemutatással illetve néhány fontos tippel a pálinkafogyasztással kapcsolatban.

A díjnyertes italok méltó párja pedig helyszínünk specialitása – hangolódván a húsvéti menüre – egy különleges sonkatál lesz, melyben igazi serrano és szlovéniai krk sonka és fehér pecsenye is bemutatkozik, zöldségekkel tálalva.

Szeretnénk kedvezni azoknak is, akik nem esznek húst – nekik egy fantasztikus sajttállal készülünk. Van mód arra is, hogy a sonka- és sajttálat vegyesen kérjék.

Aktuális foglalható időpont:

 • Időtartam: kb. 2,5 óra
 • A séta jellege: városnéző tematikus séta gasztro elemekkel fűszerezve
 • Nehézségi fok: könnyű – kb. 1,5 km / 2500 lépés
 • Közlekedés: gyalogosan
 • Ajánlott öltözék: kényelmes ruházat
 • Létszám: min. 5 fő, max. 20 fő
 • Részvételi díj: 5.900,-Ft/fő

Részvételi díj tartalmazza:

 • kb. 1 óra felfedező séta idegenvezetővel
 • 3- féle díjnyertes pálinkakiválóságból kóstoló és bemutató
 • 1 adag ételkülönlegesség (bőséges és prémium minőségű sonka-és/vagy sajttál)
 • minden további pálinkafogyasztásból 10% kedvezmény

Jelentkezési határidő: –

100% ÉLMÉNYGARANCIA

Minden programunknál a célunk az, hogy valamilyen új élményben legyen részed. Sétáink során szeretnénk megismertetni Szeged érdekes részeit, különleges sztorijait, hogy még azok számára is legyen benne újdonság, akik sok-sok éve itt élnek.
Hiszünk benne, hogy a jó történetek és a jó programok együtt adják az igazi élményt!
Ezért vállaljuk, hogy ha bármelyik élménysétáról úgy távoznál, hogy úgy érzed, semmi újat nem hallottál és/vagy semmi élményben nem volt részed, akkor visszaadjuk ott helyben a teljes részvételi díjat Neked.

JELENTKEZÉS AZ ÉLMÉNYSÉTÁRA