fbpx
+36209337443 info@elmenyseta.hu

Színházas élményséta a kulisszák világában

Népszerű élménysétánk keretében a Szegedi Nemzeti Színházban teszünk egy körsétát, majd egy interaktív városnézés keretében megismerkedünk a belváros érdekességeivel, középpontban a Szegedi Szabadtéri Játékok történetével, végül mindezt egy isteni gasztro-élménnyel koronázzuk meg Szeged egyik legjobb cukrászdájában egy meseszép szecessziós palotában.

Ha Téged is érdekel, mi van a színfalak mögött és mindig is szerettél volna olyan helyekre bejutni, ahova nem sokan, akkor itt a lehetőség a felfedezésre!

Élménysétánk keretében Szeged egyik ikonikus helyszínét – a Szegedi Nemzeti Színházat – járjuk be, de nem akárhogyan!
Beülnél a díszpáholyba, ahol egykor többek között Ferenc József császár vagy éppen Göncz Árpád köztársasági elnök ült? Kíváncsi vagy, milyen a színfalak mögött sétálni? Élménysétánk során megtudhatod, sok-sok izgalmas bennfentes történettel fűszerezve, sőt, ha szerencsénk lesz, akkor még a világot jelentő deszkákra, a színpadra is felmehetünk majd.

Ezt követően egy belvárosi séta vár ránk érdekességekkel, jó történetekkel, középpontban a Szegedi Szabadtéri Játékokkal.

Végül egy fantasztikus gasztro-élménnyel zárjuk délelőtti programunkat: Szeged egyik legszebb szecessziós palotájában, amely egyben kézműves cukrászda is. Itt mindenki választhat magának egy tetszőleges fagyikelyhet vagy süticsodát és kávét/limonádét, amit elfogyasztva teljessé válik a programunk.

Aktuális, foglalható időpont:

• Időtartam: kb. 3 óra
• A séta jellege: városnéző tematikus séta épületbejárással és gasztro elemekkel fűszerezve
• Nehézségi fok: könnyű – kb. 2 km / 3000 lépés
• Közlekedés: gyalogosan
• Ajánlott öltözék: kényelmes ruházat
• Létszám: min. 5 fő, max. 30 fő
• Részvételi díj: 4.900,-Ft/fő

Részvételi díj tartalmazza:

• Kb. 1-1,5 órás kulisszabejárás a Szegedi Nemzeti Színházban belső vezetéssel
• kb. 1 órás belvárosi interaktív séta idegenvezetővel
• 1 tetszőlegesen választott fagyikehely vagy süti+kávé/limonádé a REÖK Kézműves Cukrászdában

Min. létszám: 5 fő, maximum 30 fő.


Jelentkezési határidő: 24 órával a program kezdete előtt

Minden programunknál a célunk az, hogy valamilyen új élményben legyen részed. Sétáink során szeretnénk megismertetni Szeged érdekes részeit, különleges sztorijait, hogy még azok számára is legyen benne újdonság, akik sok-sok éve itt élnek.
Hiszünk benne, hogy a jó történetek és a jó programok együtt adják az igazi élményt!
Ezért vállaljuk, hogy ha bármelyik élménysétáról úgy távoznál, hogy úgy érzed, semmi újat nem hallottál és/vagy semmi élményben nem volt részed, akkor visszaadjuk ott helyben a teljes részvételi díjat Neked.

JELENTKEZÉS AZ ÉLMÉNYSÉTÁRA:

Ehhez az eseményhez nem lett dátum beállítva.