fbpx
+36209337443 info@elmenyseta.hu

Tavaszi élményséta profi fotózással

Itt a tavasz és szeretnél kimozdulni végre a négy fal közül?

Itt a tavasz és bármi történjék is a nagy világban, a természet megállíthatatlanul ébred! Ennek legbiztosabb jele, hogy Szeged ikonikus magnóliafája is most kezd virágozni, ami az év egyik legszebb látnivalója.
Egész évben egyedül most van lehetőségünk ezt a csodás látványt kihasználni és hozzákomponálni egy olyan képet, amelyet ha beállítasz profilképnek, az ismerőseidet tuti leveszed a lábukról.

Mi nem fogjuk elszalasztani az alkalmat és tavaszi élménysétánk keretében szeretnénk lehetőséget biztosítani egy kis testi- lelki feltöltődésre, megcsodálni a természet ébredését. Ennek keretében többek között fotós készít Rólad profi képet Szeged legszebb tavaszi helyszínén, a Széchenyi téri magnólia fánál.

Kiscsoportos program (max. 10 fő), nagyrészt szabadtéren tartva, ügyelve arra, hogy kerüljük a zsúfolt helyeket.

Élménysétánkat egy kis bemelegítéssel kezdjük Szeged első pálinkabisztrójában. Egy díjnyertes Gong pálinka jót tesz testnek és léleknek, a legjobb fertőtlenítő. 😉
Majd sétánk során felfedezzük a város legszebb részeit, virágos tereit. Megtudhatjuk többek között, hogy honnan kapta az Oroszlán utca a nevét, hol volt régen a Szabadság tér, bekukkantunk egy egykor patinás kávézó titkos maradványaihoz és megismerjük a Lófara történetét is.

Végül pedig Szeged legszebb magnóliafájánál profi fotós készít portréképet minden vendégünkről. Napjaink vészterhes időszakában fontos, hogy az ember valamiből tudjon meríteni, legyen önbizalma. Egy jól ekészített kép nagyon sokat tud adni, igazi lélekemelő hatással bír, amit szeretnénk ha Te is megtapasztalnál. Gyuris Péter profi headshot- és portréfotós (www.gyurispeter.hu) ebben lesz a segítségünkre. Az elkészült képek közül mindenki kiválaszthatja a számára legkedvesebbet, amit aztán e-mailben meg is fog kapni.

Aktuális, foglalható időpont: 2020. március 21. (szombat) 13.30-16.00

  • Időtartam: kb. 2,5 óra
  • A séta jellege: városnéző tematikus séta gasztro elemekkel és profi fotózással
  • Nehézségi fok: könnyű – kb. 1,5 km / 2500 lépés
  • Közlekedés: gyalogosan
  • Ajánlott öltözék: kényelmes ruházat, csinos felső a fotózáshoz
  • Létszám: min. 2 fő, max. 10 fő
  • Részvételi díj: 4.900,-Ft/fő

Részvételi díj tartalmazza:

  • 1 díjnyertes Gong pálinka kóstolása (vagy aki nem akar alkoholt fogyasztani, annak üdítő vagy kávé)
  • kb. 1 órás városnézés idegenvezetővel, audio guide készülékkel
  • profi fotózás – 1 kiváló minőségű kép kiválasztása a helyszínen, majd e-mailes kiküldése

Min. létszám: 2 fő, maximum 10 fő.

Jelentkezési határidő: NINCS

Minden programunknál a célunk az, hogy valamilyen új élményben legyen részed. Sétáink során szeretnénk megismertetni Szeged érdekes részeit, különleges sztorijait, hogy még azok számára is legyen benne újdonság, akik sok-sok éve itt élnek.
Hiszünk benne, hogy a jó történetek és a jó programok együtt adják az igazi élményt!
Ezért vállaljuk, hogy ha bármelyik élménysétáról úgy távoznál, hogy úgy érzed, semmi újat nem hallottál és/vagy semmi élményben nem volt részed, akkor visszaadjuk ott helyben a teljes részvételi díjat Neked.

JELENTKEZÉS AZ ÉLMÉNYSÉTÁRA: