Csapatépítő élményprogramok

Közösség építés Élménysétával

Egy közösség, egy jó csapat mindennek a lelke, a motorja.

Ahhoz, hogy egy közösség jól működjön összetartó erőre és közös élményekre van szükség.

A kohéziós erő acélosítására pedig mi olyan komplex élményprogramokat kínálunk, ahol az interaktív városnézésen túl olyan kikapcsoló szabadidős tevékenységeket fűzünk össze, melyekkel maradandó élménnyé tesszük a közösen eltöltött időt a Napfény Városában.

Miért jók ezek az élményprogramok?

Összetartóbb csapat Élménysétával

1. Összetartóbb csapat

A programok során kiszakadva a szürke hétköznapokból olyan ingereket kapnak a résztvevők, melyek segítségével finomodnak az együttműködések, fejlődik a kommunikációs készségük és kialakulhatnak új kötődések.

Kiszakadva a szürke hétköznapokból kicsit lelazulnak, ezzel észrevétlenül feloldódhatnak már meglévő konfliktusok és erősödhetnek a csapaton belüli kapcsolatok.

2. Építő jellegű program, ami egyben kikapcsoló is

Minden élményprogramunk alapja egy olyan interaktív városi séta, amelyben számtalan rejtett érdekességet ismernek meg a résztvevők Szegedről.

Ezáltal nemcsak a körülöttük lévő környezetet fedezik fel, hanem képesek lesznek a saját életükre, munkájukra és kapcsolataikra vonatkozó felismerésekre is szert tenni, más perspektívából szemlélni életüket, mely igazán inspiráló hatással lehet.

Mindezek mellett pedig új élményekben lesz részük, kikapcsolódhatnak, feltöltődhetnek.

Építő jellegű program Élményséta
Komplex minőségi program

3. Komplex, minőségi programcsomag, személyre szabottan, fáradtságos szervezés nélkül

Nem könnyű egy csapat számára kitalálni a megfelelő minőségű és mennyiségű programot, programokat. Nagyon sok időt és energiát elvihet, hogy összeszervezzük a különböző lehetőségeket, megtaláljuk a legjobb megoldást és ehhez a legtöbb embernek nem sok kedve van.

Élményprogramjainkkal levesszük a szervezés terhét rólad, minőségi szolgáltatókkal együttműködve adunk át és mutatunk be helyi értékeket.

Ha van személyre szabott kérés, kívánság, akkor természetesen azt is igyekszünk megvalósítani. A cél az, hogy Nektek semmire nem legyen gondotok, csak élvezzétek a napot.

Garantált élmények csapatoknak is

Kovácsold össze még jobban csapatodat olyan élményekkel, melyeket nem felejtenek el egyhamar! Legyen ez az a program, amelyet még évek múlva is örömteli mosollyal az arcukon emlegetnek és mindez a Te érdemed lesz!

Tippek / Ajánlatok

Hajós Élményséta

1. Hajós élményséta

Hajózni a Tiszán egy nagyon különleges élmény, ehhez kapcsolunk még további színes programokat, hogy igazán emlékezetes legyen a Szegeden eltöltött nap!

Lehetséges elemek:

Gasztro Élményséta

2. Gasztro élményséta

Kifejezetten a kulináris élvezeteknek, érdekességeknek, különlegességeknek hódolunk, az ízlelőbimbókat rendesen megdolgoztatjuk és Szeged szépségei mellett Szeged ízeit is felfedezzük!

Lehetséges elemek:

Mozgalmas Élményséta

3. Mozgalmas élményséta

Olyan csoportoknak / társaságoknak ajánljuk, ahol szeretnek sportolni a résztvevők és mozgalmasan fedeznék fel Szeged látnivalóit!

Lehetséges elemek:

Kreatív Élményséta

4. Kreatív élményséta

A művészet kedvelőinek, illetve azoknak ajánljuk, akik szeretnék egy kicsit jobban kibontakoztatni kreativitásukat. A szépség, a színek, a formák, a hangulatok mind erős inspirációs hatással bírnak, amely az élet bármely területén segítheti a fejlődést.

Lehetséges elemek:

Szeged környéke Élményséta

5. Szeged környéke

Azoknak, akik a nagyváros zajától kicsit távolabb kerülnének és kíváncsiak a környékbeli látnivalókra.

Lehetséges elemek:

Tanyasi élménynap

6. Az elvonulás és a nyugalom "szigete": tanyasi élménynap

Azoknak a társaságoknak, csapatoknak, akik csak maguk szeretnének lenni, aktív kikapcsolódásra vágynak de szeretik a nyugodt, falusi környezetet.

Lehetséges elemek:

Dunaföldvári Polgármesteri Hivatal
dolgozóinak véleménye

Kedves Dóra és Péter!

25 fős csoportunk minden tagja szuperlativuszokban értékelte a szegedi élményséta programot.
Kiemelték a résztvevők a figyelmes, körültekintő, rugalmas, lényegre törő/érdeklődést fenntartó csoportvezetést, a jó szervezést, az információkban és tárgyi eszközökben történő felkészültséget.
Mindenkinek ajánlani tudjuk ezt a programot, nem fognak csalódni!
Ismételten csak köszönni tudjuk az élménysétát, ami tényleg élmény volt!
Minden jót kívánunk!

Üdv. dr. Révész Judit aljegyző

Keress minket és kérj ajánlatot