Csapatépítő élményprogramok

Közösség építés Élménysétával

Egy közösség, egy jó csapat mindennek a lelke, a motorja.

Ahhoz, hogy egy közösség jól működjön összetartó erőre és közös élményekre van szükség.

A kohéziós erő acélosítására pedig mi olyan komplex élményprogramokat kínálunk, ahol az interaktív városnézésen túl olyan kikapcsoló szabadidős tevékenységeket fűzünk össze, melyekkel maradandó élménnyé tesszük a közösen eltöltött időt a Napfény Városában.

 

Programjaink optimális létszáma 5-25 fő.

Miért jók ezek az élményprogramok?

Összetartóbb csapat Élménysétával

1. Összetartóbb csapat

A programok során olyan ingereket kapnak a résztvevők, melyek segítségével finomodnak az együttműködések, fejlődik a kommunikációs készségük és kialakulhatnak új kötődések.

Kiszakadva a szürke hétköznapokból kicsit lelazulnak, ezzel észrevétlenül feloldódhatnak már meglévő konfliktusok és erősödhetnek a csapaton belüli kapcsolatok.

2. Építő jellegű program, ami egyben kikapcsoló is

Minden élményprogramunk alapja egy olyan interaktív városi séta, amelyben számtalan rejtett érdekességet ismernek meg a résztvevők Szegedről.

Ezáltal nemcsak a körülöttük lévő környezetet fedezik fel, hanem képesek lesznek a saját életükre, munkájukra és kapcsolataikra vonatkozó felismerésekre is szert tenni, más perspektívából szemlélni életüket, mely igazán inspiráló hatással lehet.

Mindezek mellett pedig új élményekben lesz részük, kikapcsolódhatnak, feltöltődhetnek.

Építő jellegű program Élményséta
Komplex minőségi program

3. Komplex, minőségi programcsomag, személyre szabottan, fáradtságos szervezés nélkül

Nem könnyű egy csapat számára kitalálni a megfelelő minőségű és mennyiségű programot, programokat. Nagyon sok időt és energiát elvihet, hogy összeszervezzük a különböző lehetőségeket, megtaláljuk a legjobb megoldást és ehhez a legtöbb embernek nem sok kedve van.

Élményprogramjainkkal levesszük a szervezés terhét rólad, minőségi szolgáltatókkal együttműködve adunk át és mutatunk be helyi értékeket.

Ha van személyre szabott kérés, kívánság, akkor természetesen azt is igyekszünk megvalósítani. A cél az, hogy Nektek semmire nem legyen gondotok, csak élvezzétek a napot.

Garantált élmények csapatoknak is

Kovácsold össze még jobban csapatodat olyan élményekkel, melyeket nem felejtenek el egyhamar! Legyen ez az a program, amelyet még évek múlva is örömteli mosollyal az arcukon emlegetnek és mindez a Te érdemed lesz!

Tippek / Ajánlatok

Hajós Élményséta
5/5
VÁROSNÉZÉS + HAJÓZÁS + HALÁSZLÉ
Hajózni a Tiszán egy nagyon különleges élmény, ehhez kapcsolunk még további színes programokat, hogy igazán emlékezetes legyen a Szegeden eltöltött nap!
5/5
VÁROSNÉZÉS + PAPRIKA MALOM + PÁLINKAKÓSTOLÁS + HALÁSZCSÁRDA + PAPUCSKIÁLLÍTÁS
Paprika - pálinka - halászlé - papucs. Hogy mi a közös bennük? Az, hogy igazi kincseik ők a magyar kultúrának, gasztronómiának, amelyek ezen programunk keretében testközelből megismerhetőek.
Gasztro Élményséta
5/5
VÁROSNÉZÉS + BORVACSORA/BORKÓSTOLÓ/WHISKYKÓSTOLÓ/PÁLINKAKÓSTOLÓ + ÉLMÉNYFŐZÉS
Kifejezetten a kulináris élvezeteknek, érdekességeknek, különlegességeknek hódolunk, az ízlelőbimbókat rendesen megdolgoztatjuk és Szeged szépségei mellett Szeged ízeit is felfedezzük!
Mozgalmas Élményséta
5/5
VÁROSNÉZÉS + TISZA + BOGRÁCSOZÁS + TRAMBULIN/BUBORÉKFOCI/TÁNC
Olyan csoportoknak / társaságoknak ajánljuk, ahol szeretnek sportolni a résztvevők és mozgalmasan fedeznék fel Szeged látnivalóit!
Kreatív Élményséta
5/5
VÁROSNÉZÉS + MÚZEUM + SZÍNHÁZ
A művészet kedvelőinek, illetve azoknak ajánljuk, akik szeretnék egy kicsit jobban kibontakoztatni kreativitásukat. A szépség, a színek, a formák, a hangulatok mind erős inspirációs hatással bírnak, amely az élet bármely területén segítheti a fejlődést.
5/5
VÁROSNÉZÉS + SÉTA + KOKTÉL
„ Egy jó asszony...” Tartja a mondás. Gyertek és fejezzük be közösen ezt a mondatot! Egy igazán csajos programot raktunk össze nektek, ez a nap ugyanis csak rólatok, különösképpen a leendő „jó asszonyról” szól.
Szeged környéke Élményséta
5/5
MAKÓ / MÓRAHALOM / SÁNDORFALVA / MÁRTÉLY / FEHÉR-TÓ
Azoknak, akik a nagyváros zajától kicsit távolabb kerülnének és kíváncsiak a környékbeli látnivalókra.

Vélemények

Keress minket és kérj ajánlatot

Kérj tőlünk ajánlatot bármelyik programcsomagunkra!

Kérjük írd meg, mikor, hány fővel szeretnétek részt venni a programon! Ha angol nyelven szeretnéd a programot, azt is az egyéb kérés részben tüntesd fel!

Válaszd ki, mely sétára szeretnél ajánlatot kérni: