Taking too long? Close loading screen.

Hajós élményséta

11.900,-Ft/fő

Hajós élményséta

5/5

Ismerd meg a nyár sztárprogramját, az egyik legkomplexebb és legizgalmasabb élménysétánkat, ahol a város különleges megismerése a Tiszán és az ízeken keresztül történik!

Legyél akár most először Szegeden, akár helybéli, ez a program mindenkinek nagyon sokat tud adni. A hajózás a szegediek számára sem mindennapos élmény és a vízen lehet igazán érezni azt a rendkívül erős köteléket, ami a Tiszát Szegedhez köti.

Program

Hajós élménysétánk során nemcsak a mesés tiszai táj adta élményt élheted át, hanem akár Te magad irányíthatod az eseményeket, hiszen hajóinkat jogosítvány nélkül vezetheted!

El tudod képzelni, hogy épp meglovagolod a Tisza hullámait, átsuhanva a hidak alatt miközben a csodás panorámában gyönyörködsz?

És ez még nem minden!
Kb. 4 órás programunkat Szeged belvárosának interaktív felfedezésével kezdjük, sok érdekes történettel és rejtett különlegességgel ismerkedünk meg profi idegenvezető segítségével. Közben útba ejtünk egy hangulatos cukrászdát, ahol egy picit megpihenünk és lesz lehetőség kávézni/sütizni/fagyizni.

Majd hajóra szállunk és élvezzük a víz ringatását, a természet és a város közelségét. Szabadság, harmónia, béke, nyugalom – ezeket mind megtapasztalhatjuk miközben a Boszorkány-szigettől szinte a Maros torkolatig hajózunk.

Mivel a program végig szabadtéren zajlik (vendéglátó helyeken teraszokon), így védettségi igazolvány nélkül is részt lehet venni rajta.

A részvételi díj tartalmazza

– kb. 1,5 órás gyalogos interaktív városi séta idegenvezetővel (audio guide készülékkel), 
– kb. 1 órás hajózás,
– 1 kis adag szegedi vegyes halászlé egy autentikus Tisza parti halászcsárdában nádtetős, panorámakilátással (további fogyasztás egyénileg) Ha nem szeretnél halászlevet enni, akkor az alternatívákkal kapcsolatban keress minket!

10 év alatti gyermekeknek a részvételi díj 4.900,-Ft/fő, ebben nincs benne halászlé (egyéni igény szerinti étkezésre van lehetőség). Ez esetben megrendeléskor a “Hajós élményséta – gyerekjegy” tételt kell választani, amely automatikusan arra az időpontra szól, amelyet a felnőtt(ek) választott(ak).

Idegenvezetős élménysétáinkon minden esetben ún. audio guide készülékeket használunk, melyek segítségével nagyobb távolságról is tökéletesen hallható minden információ. Ehhez minden esetben szükség van sima, 3,5 mm-es Jack csatlakozós fülhallgatóra. Ha van sajátod, akkor mindenképpen hozd el magaddal, viszont ha nincsen, akkor tudunk biztosítani a helyszínen. Ennek érdekében, ha lehet, akkor már foglaláskor jelezd a Megjegyzés rovatban az igényedet!

Következő időpontok

Nincs meghirdetve időpont

Paraméterek

Séta típusa: Idegenvezetős élményséta
Időtartam: 4 óra
Séta jellege: interaktív felfedező túra, hajózással és helyi gasztronómiával fűszerezve.
Közlekedés: gyalogosan, hajóval és kisbusszal
Nehézségi fok: közepesen könnyű – kb. 5.000 lépés = kb. 2,5 km.
Ajánlott öltözék: sportos és kényelmes ruházat
Létszám: 6 fő, maximum 10 fő (kisebb vagy nagyobb létszám a hajókapacitástól függően esetenként lehetséges, minden esetben egyéni egyeztetést igényel).
Korhatár: 2 éves kortól

Ár és határidő

Jelentkezési határidő: 48 órával a programkezdés előtt
Részvételi díj: 11.900,-Ft/fő

100% élménygarancia

Mindeg programunknál a célunk azt, hogy valamilyen új élményben legyen részed. Sétáink során szeretnénk megismertetni Szeged érdekes részeit, különleges sztorijait, hogy még azok számára is legyen benne újdonság, akik sok-sok éve itt élnek.

Hiszünk benne, hogy a jó történetek és a jó programok együtt adják az igazi élményt!

Ezért vállaljuk, hogy ha bármelyik élménysétáról úgy távoznál, hogy úgy érzed, semmi újat nem hallottál és/vagy semmi élményben nem volt részed, akkor visszaadjuk ott helyben a teljes részvételi díjat Neked.

Élményséta garancia

Megrendelés 3 egyszerű lépésben

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot

A lenti űrlap kitöltésével tudsz egyszerűen jelentkezni a sétára.

Fizetésed beérkezésekor kapsz egy emailt

Emailben kapod meg, mikor és hol jelenj meg.

Élvezd a sétát

A séta kezdetekor gyere el a megadott helyre, és élvezd a sétát.

Jelentkezés az élménysétára

Jelenleg nem elérhető a jelentkezés a sétára

gyakran ismételt kérdések

Ha maradt kérdésed...

Összegyűjtöttünk pár kérdést, melyek még felmerülhettek benned a sétával kapcsolatosan.

Kapcsolódj ki, ismerd meg Szeged szépségeit, és szerezz felejthetetlen élményeket.

A szervezést pedig bízd ránk.